推广 热搜: 各学科学习方法  学习方法  学科学习方法  脑力开发  演讲与口才  小学学习方法  记忆力  初中学习方法  资讯  学习啦——方法网 

高中二年级英语上册月考考试题目及答案

   日期:2021-01-08     来源:www.zhixueshuo.com    作者:智学网    浏览:799    评论:0    
核心提示:增加内驱力,从思想上看重高中二年级,从心理上强化高中二年级,使战胜高考考试的这个重要环节过硬起来,是“志存高远”这四个字

增加内驱力,从思想上看重高中二年级,从心理上强化高中二年级,使战胜高考考试的这个重要环节过硬起来,是“志存高远”这四个字在高二的全部讲解。智学网高中二年级频道为正在拼搏的你整理了《高中二年级英语上册月考考试题目及答案》期望你喜欢!

第一部分 英语常识运用

第一节 语法和词语

1.—How I wish I had studied harder when I was in senior school!

—If you had,you ________ a university student now.

A.are B.would be

C.should D.were

2.It's high time that you ________ even harder at your lessons as the exam is around the corner.

A.work B.will work

C.worked D.have to work

3.Why does teaching as a career ________ many people?

A.apply for B.attract to

C.appeal to D.agree with

4.________ doesn't matter much whether he'll come to the party.

A.This B.It

C.That D.What

5.The new survey shows that the number of students ______ computer games has been on the increase in recent years.

A.devoted to B.related to

C.connected to D.addicted to

6.Accustomed to ________ the steep mountains,he had no difficulty reaching the TOP.

A.climbing B.climb

C.having climbed D.have climbed

7.The book on health has ________ on the children as ________ as the old.

A.a good effect; good    B.a positive effect; well

C.a good affect; well    D.affect; well

8.—How was Robert's cooking?

—Oh,pretty good.I was quite ________.

A.admired B.interested

C.impressed D.inspired

9.His lecture was so long and ________ that many people felt ________ and left before it ended.

A.boring; boring B.bored; bored

C.boring; bored D.bored; boring

10.We students,________ the future of our motherland,should devote all our ________ to our studies to make our dreams come true.

A.compared with; powers

B.comparing to; strengths

C.are compared to; energies

D.compared to; energies

11.—Is that 110?A thief is in my house.

—OK,help is ________.

A.in the way B.in its way

C.on the way D.by the way

12.Had I known her name,I________.

A.would invite her to lunch

B.would have invited her to lunch

C.invited her to lunch

D.could invite her to lunch

13.If I ________ you,I ________ more attention to English idioms and phrases.

A.was; shall pay B.am; will pay

C.would be; would pay D.were; would pay

14.Joe worked so hard that ________ he made himself ill.

A.awfully B.eventually

C.purposefully D.actually

15.My money ________.I must go to the bank to draw some of my savings out before I've none in hand.

A.has run out B.is running out

C.has been run out D.is being running out

16.The head office of the bank is in Beijing,but it has ______ all over the country.

A.companies B.branches

C.organizations D.businesses

17.________ he works hard,I don't mind when he finishes the experiment.

A.As soon as B.As well as

C.So far as D.So long as

18.She ________ shyly at the young fellow from behind his fans.

A.glanced B.glimpsed

C.glared D.stared

19.The prices of beer ________ from 50 cents to $4 per liter during the summer season.

A.altered B.ranged

C.separated D.differed

20.—How do you like your trip to Hainan?

—________,I enjoyed it very much,although the weather was unpleasant sometimes.

A.In addition B.On the whole

C.In other words D.On the other hand

第二节:完形填空

While my friends went away to their universities in great delight,I restarted my senior high school life. My spirits __21__ at the prospect of starting all over again.

__22__ by strange classmates,I felt as though I were in a maze and felt __23__ for myself.There were some complex feelings in my mind.I was frightened,nervous and lonely.

To make __24__ worse,I recalled my failure again and again,which put more pressure on me than I could __25__.As a result,I was always feeling __26__ during class.

One of my teachers noticed my depression and one day he asked me to go to his office,where he told me about his __27__ towards life.He said,“We might __28__ from making mistakes,but it's important to model ourselves into people we __29__.All the growing __30__ and the embarrassing things we __31__ are parts of the process.We never sTOP __32__,so learn from it and keep up your spirits!If you are optimistic,things you want may __33__ to you!”__34__ feelings rushed through me.I __35__ saw the sun shining again when I stepped out of his office.

With the teacher's help,I finally __36__ my depression.From then on,I no longer _37__ my head but began smiling at my classmates.I put up my hand __38__ in class and tried to answer teachers' questions correctly.

I __39__ have a thirst to go to my dream university,__40__ now,I'm not afraid of failure because I can benefit from it.

21.A.sank B.failed C.disappointed D.ran

22.A.Hit B.Surrounded C.Struck D.Loved

23.A.unlucky B.angry C.sorry D.afraid

24.A.scores B.studies C.feelings D.matters

25.A.bear B.hope C.need D.believe

26.A.high B.down C.lonely D.happy

27.A.way B.method C.measure D.attitude

28.A.learn B.suffer C.hear D.judge

29.A.reach B.enjoy C.like D.hate

30.A.aches B.pains C.joys D.injuries

31.A.feel B.experience C.taste D.get

32.A.standing up B.growing up C.going up D.bringing up

33.A.refer B.turn C.stick D.happen

34.A.Warm B.Thoughtful C.Cool D.Regretful

35.A.suddenly B.generally C.naturally D.sadly

36.A.got on B.got over C.got off D.got out

37.A.buried B.shook C.bowed D.nodded

38.A.freely B.hopefully C.quickly D.confidently

39.A.even B.ever C.still D.yet

40.A.otherwise B.or C.but D.instead

第三节:阅读理解

A

A primary school teacher who left a class of 25 pupils in tears after she told them Santa Claus did not exist has been fired.When excited youngsters became rowdy as they talked about Santa,the supply teacher said out suddenly,“It's your parents who leave out presents on Christmas Day.”

The class of sevenyearolds at Blackshaw Lane Primary School,Royton,Greater Manchester burst into tears and told their parents when they arrived home.Mothers and fathers then complained about the incident and were sent a letter by the school saying the teacher,who only worked at the school for one day last week,has been disciplined.

The school has now said it will not hire her again.

One father said,“My son came home and said that his teacher had told the class that Santa doesn't exist and it's their mum and dad that put out presents for them.Obviously,they were all talking about Christmas and being a bit rowdy.She just came straight out with it.”

“My son was in tears and so was everyone else in the class—especially as it was so close to Christmas.I thought it was wrong.He was crazy about it.He's only seven years old and it's part of the magic of Christmas to him.”

“We told him that she did not believe in Father Christmas because of her religion and he's fine now.”

“The father described the incident as ‘shocking’ and believed it was done with malicious intent.A lot of parents were angry and complained to the school.The teacher,who was supplied by Rochdale and Oldham Supply Agency,is still listed and will work with other schools,”the agency said.

However,the head teacher in Angela McCormick refused to comment on the incident.

41.Who felt the angriest about the incident?

A.The teacher who was fired.

B.The pupils who were in tears.

C.The parents whose children cried.

D.Santa Claus the teacher talked about.

42.The sevenyearold children cried because of ________.

A.their teacher's leaving

B.the letters by the school

C.something about Santa Claus

D.the presents left out by the parents

43.We can infer from the passage that ________.

A.the teacher was fired and couldn't continue her career in teaching

B.the parents complained about the discipline of the school

C.the little pupils felt disappointed after hearing the news told by the teacher

D.in reality,Santa Claus exists and gives out presents once a year.

44.What's the meaning of the underlined word“rowdy”?

A.Surprised. B.Noisy.

C.Discouraged. D.Annoyed.

B

Picking tomatoes

For as long as I can remember,Grandma's plentiful tomato garden has been a sign of summer's end.Each September,just as the decreased heat of the sun suggests cooler days,Grandma requests my help in her tomato garden.She convinces me she cannot pick tomatoes without my youthful eyes and quick mind.She says we need to examine each tomato and agree on its readiness for picking.While Grandma's request for my help in the tomato garden is always the same,her desire for my help seems to increase each year.

Grandma has eyes for finding even the tomatoes hidden by undergrowth and other tomatoes.I,however,just turn circles looking for the ones I think Grandma will like.I spot what looks like a ripe tomato,head in its direction,and then get sidetracked by another that appears to be equally ripe.I usually end up watching Grandma and trying to stay out of her way,which seems the only way my eyes and mind are useful.

There we are,lost in the tomato vines.Grandma's eyes are always knowing,and they are no different in the vegetable garden.From afar she spots what looks like a ripe tomato.As she walks toward the garden,she evaluates the tomato for a second time,but from a different angle.I already know it will end up in the basket with the pile of others Grandma has carefully chosen.However,Grandma acts as if she needs final look to be sure.She calls me to her side,kneels beside the vine while enjoying the warmth of the fading sunlight on her face,and grasps the tomato in her hand.She turns each round,red ball toward the sunlight before disconnecting it from the vine with a halfhearted smile.

She then looks at me.I nod my head and smile.Grandma assumes I smile in agreement with her tomato selection.I know I smile,instead,at her.

45.Why does Grandma ask the author to go to the tomato garden with her?

A.He can help pick more tomatoes.

B.He can learn the hardship of labor.

C.She enjoys staying with him while working.

D.She tries to share the happiness of harvest with him.

46.The second paragraph shows that the author ________.

A.is an inefficient tomato picker

B.really has youthful eyes and quick mind

C.has spent a lot of time gardening with Grandma

D.is a naughty child trying to be out of Grandma's sight

47.In the last paragraph,the author smiles to Grandma because he ________.

A.realized her true intentions

B.felt very happy to pick potatoes for her

C.confirmed that her choice of tomato is great

D.appreciated her skill in finding ripe tomatoes

48.What can we infer from the story?

A. The grandchild will become more skillful at gardening than Grandma.

B.Grandma will develop more patience in working with the grandchild.

C.The grandchild will gradually become more independent of Grandma.

D.Grandma's need for the grandchild's company will grow over time.

C

I was hurrying to our basketball game one morning when Hillary Barnes,the most popular girl,in school,sTOPped me.“Are you the twin who won the art competition?”she asked.

“No,that's Christine.I'm Katie.”I said.

We were not identical twins;we looked quite different.She could defeat Snow White in a beauty contest!Compared to Christine,I felt like one of Cinderella's stepsisters.

One Saturday Christine gave me a painting lesson because I was always attempting to be artistic too.But I knocked over the vase of flowers,spilling water onto Christine's painting.Instead of becoming angry,though,she turned the whole mess into a dreamy masterpiece.You could look at it five different ways and see five different things.With this brilliant creation,she won First Prize in the art competition.I really envied her,but I knew it wasn't her fault and I was the one with wild,unmanageable hair and no talent.

Joining Christine's basketball team was my latest effort to be like her.

On the way to the gym,I'd made up my mind to give my best performance in that day's game.I made preparations with great enthusiasm.“Christine,here!”I tossed her a ball.But it was too high,she leapt for it,it slipped through her fingers and crashed into the tape recorder that was used to play the national anthem before each game.

I muttered apologies as I picked up the broken pieces of the recorder.Coach looked at the mess and asked,“How are we going to play the song now?”

Christine suggested,“Let Katie sing it!She's always singing at home.”

Coach asked.“Would you?”I found myself nodding.

Coach announced the national anthem and everyone stood.Standing before a microphone,I looked up to the flag.The notes seemed to flow from deep inside me,and my voice was steady and clear.When I finished,the gym was silent Then it was filled with applause.As the game started.teammates patted my back and gave me the“thumbs up”sign.Laura Jamison said.“You should try out for the school musical!”I Nodded and said that I might.

The next morning Hillary Barnes sTOPped me in the hallway and asked,“Are you the twin who sings?”

“Yes,that's me,”I answered,griningas I walked to class.

49.The authur uses“Snow White”and“Cinderella's stepsisters”to show

A.how dissimilar the twins were in appearanee

B.why Christine could win the art competition

C.who was the most popular girl at school

D.what the twins characters were like

50.What can we learn from Paragraph 4?

A.Christine was unpleasant to her sister.

B.Katie showed a lot of ability in painting too.

C.The masterpiece was painted by the two sisters.

D.Katie took a reasonably balanced view of her sister.

51.Christine recommended Katie for the national anthem because ________.

A.she knew perfectly well what Katie had a gift for.

B.she wanted to repair the damage she had caused.

C.she thought Katie should be punished.

D.she would like to help the coach.

52.What is the message of the story?

A.Bad situations help become popular.

B.People are talented in different ways.

C.People should always be nice to others.

D.Unsuccessful attempts are well worth the effort.

D

What makes a house a home?

Not size,of course.I've been in some of the grandest houses in America,and it's clear that no one lives there.Earlier this year,I had dinner in a mud hut in Ethiopia,where we sat on chairs next to the hostess' bed—a home that had more warmth than any house I've been in since.

Now John Edwards is exploring what makes a house a home in his justreleasedHome.The Blueprints of Our Lives.There Edwards writes,“This isn't a book about houses;it's a book about homes.about the values they rest on,the dreams they are filled with,and the people they have shaped.”Edwards writes,“The houses and circumstances are different,but much of what you find inside will be familiar.”

Whether you're sitting in an airport right now,waiting to fly to your childhood home for Thanksgiving,or in your own home waiting for the relatives to arrive,you know what he's talking about.

We've lived in our townhouse for 21 years.It's home now.The loose windows that shake in the wind.The fireplace so shallow it holds only one log.The kitchen window that offers a view of the world passing by.It's where friends sit on the kitchen counter drinking wine while dinner is being fixed.I lived there for only 18 years,but it will always be my true home.Even the lamp in the west living room window,which I could see far down the road when driving home late at night,still shines.

While all this talk about childhood memories can be warm and comforting,home is whom you're with,not where you are.As Edwards writes,“Home is family.Home is safety.Home is faith.”

Happy homecoming.

53.According to the author,what makes a house a home?

A.All the belongings in the house.

B.Feelings of warmth and comfort.

C.The houses and circumstances.

D.Drinking with friends on the kitchen counter.

54.about the book Home: The Blueprints of Our Lives,we know that ________.

A.it was the description of Edwards' houses

B.it is mainly about houses

C.it helps us understand the conceptof home

D.it was written by the author of the text

55.What did the author mean when he mentioned the loose windows and the shallow fireplace?

A.His house was too old to live in.

B.He missed the feeling of home.

C.He hated living there.

D.He missed his old friends too much.

E

篇章结构

Ancient Rome was one of the world's most powerful empires more than 2 000 years ago.The Romans' ideas about roads,laws,government and buildings still influence us today.Italy is shaped like a boot.

The Colosseum in Rome was built during the time of the Roman Empire,in the first century A.D.__56 _It is a popular tourist attraction today.

Italy is wellknown for its designers,who create cars,handbags,clothes,shoes and other items that are in demand for their style and fine workmanship.

Today,the economy of Italy is stronger than in the past.__57__Today,manufacturing and tourism are the main sources of income.There are some big companies,but Italy has many smaller companies,too.

__58__The southern part does not offer as many manufacturing jobs,so it is not as prosperous.

Italy is a member of the European Union,a group of countries that join together for better trade.The currency,or money,they use is called the“euro”.

Food and eating good meals are important to Italians.__59_

Popular foods include pasta,risotto,minestrone and pizza.McDonald's is also popular there.

Many families still eat their main meal in the middle of the day.__60__ Families spend a lot of time together.

A.The family is very important to the Italian way of life.

B.The country used to depend on agriculture.

C.Mountains cover about threefourths of the country.

D.It could seat about 50 000 people,who went to see fights between animals and people.

E.While there are some supermarkets,many people shop at small,neighborhood markets.

F.Italy has several islands off the coast.

G.The northern part of the country is the main manufacturing center.

第二卷

第二部分 写作

1. 单词拼写

61. As a result of the snow, he drove just 280 kilometers in 5 hours, so the was 56 kph.

62. The were observed by astronomers throughout the world.

63. There is __________ work to do when you have children in the house.

64. He _____________ the speech from Spanish into English.

65.The language is ___________but imaginative.

66.If you keep on trying, you can achieve your aim ___________.

67. The museum covers 5,000 years of _______________from many parts of the world.

68.There are no __________displays in this museum and exhibitions change all the time.

69. Kate’s dream of getting that job has become a _____________ at last.

70. We had more than three discussion about the highly____________TOPic.

71. The new ______________will tour a dozen US cities next year.

72. I take an interest in ___________ fiction and dram.

73. Sally is very _________________ and she has become such a successul business woman.

74. It is ___________ for you to fool about that way.

75. She has a _____________ for laziness.

2. 短文改错

短文改错共10小题,每小题1分,共10分。短文中共有10处错误,错误涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏词符号,并在此符号下面写出该加的词;删除:把多余的词用斜线划掉;修改:在错的词下划一横线,并在该词的下面写出修改后的词。

注意: 1、每处错误及其修改均仅限一词;

2、只允许修改10处,多者不计分。

It was 9∶20 that I got to the English Corner.Some were reading some papers,and some were talking while others were listening attentively.Someone was eager to learn from others.So I joined them in their talk.At the first,I was afraid that my English was so good that I couldn't follow them or make myself understood.I was also afraid someone might laugh me.But a smiled face here and an encouraging nod there soon put me at ease.I became bolder and came to speak English with them free.We talked about the situation at home and broad,about our school life,our hobbies and our ideas.We exchanged experiences in our studies with one another and share views,all in English.I learned a lot and made a lot of friends.

76________77________78________79________80________

81________82________83________84________85________

3. 书面表达

下面是有关英语演讲比赛的信息,请据此用英语写一则通知。

活 动 英语演讲比赛

目 的 提升英语口语

组 织 者 学生会

参加范围 高中学生

报名日期 五月二十五日以前

报名地址 学生会办公室

比赛时间 六月九日下午4:00

比赛地址 教学楼五楼礼堂

评 奖 前五名优胜者获奖

参考词语: 礼堂:auditorium

__________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________.

答案与分析:

1.B 2.C3. 答案与分析:C appeal to对……有魅惑力。句意:为何教育作为一项事业吸引了这么多人呢?apply for申请;attract吸引,attact sb./sth. to把……吸引到……;agree with赞同。

4. B it作形式主语,whether引导的从句为真的主语。

5. 答案与分析:D be devoted to“致力于”;be related to“与……有联系”;be connected to“与……有关联”;be addicted to“对……上瘾的”。

6. 答案与分析:A be accustomed tosth.=be used tosth.习惯某事。

7. 答案与分析:B have an effect on“对……有影响”;as well as“和……一样”。句意:这本关于健康的书对儿童和老人都有积极的影响。

8. 答案与分析:C be impressed“印象深刻的”,此处指Robert的厨艺给我留下深刻的印象,符合题意。

9. 答案与分析:C boring“无聊的”,常用于修饰物;bored“感到无聊的”,常用于修饰人。

10. 答案与分析:D 从句子结构上看,第一个空用分词短语作后置定语,We students与compare存在逻辑上的被动关系,故用过去分词;第二空energies表示“精力”,而power与strength均无此意,故D项正确。

11.C12.B13.D14. 答案与分析:B 句意:乔工作这样努力以至于最后病倒了。eventually最后,终于,在句中作状语。awfully可怕地;purposefully坚定地;actually事实上。

15. 答案与分析:B 由下文的“befor I've none in hand”可以看出我的钱就要用完了。这里用进行时表示以后。run out是不及物短语动词,用主动形式表示被动含义,其主语一般是时间、资金、食物等无生命的名词。

16. 答案与分析:B branch由“树枝”引申为“分支机构”。句意:这家银行总部在北京,但它的支行遍及全国。company“公司”;organization“组织”;business“业务”。

17. 答案与分析:D so long as像是as long as,意为“只须”,引导条件状语从句。

18. 答案与分析:A glance指迅速地看一眼。glimpse意为“瞥见”,强调结果;glare at“怒视”;stare at指因为生气、害怕或吃惊而睁大双眼注视某人或某物。

19. 答案与分析:B range from...to...“从……到……之间变化”。

20. 答案与分析:B on the whole“总的来讲”,与题意相符。

完型填空答案与分析:

作者高考考试失利后,重返学校复读,在老师的帮忙下,他克服低落情绪,鼓起勇气,为达成我们的目的而奋斗拼博。

21.A 由下文内容可以推知,作者不能不复读,眼看着所有还要从头开始,作者情绪低落,因此该空应填sank。

22.B 由上文“I restarted my senior high school life”可以推知作者置身于新的环境,周围都是陌生同学,因此该空应填Surrounded。

23.C 处境的不顺让作者感到难过。

24.D “To make matters worse”是固定短语,意为“更糟的是”。

25.A 一次又一次回忆失败使作者给自己带来的重压超出了我们的承受能力,故只有bear“承担,负担”符合上下文语境。

26.B 由上文可以推出该空表示“低落的”,因此应填down。

27.D 下文说的是作者的老师对生活的态度,因此该空应填attitude。

28.B 出错是一件痛苦的事,因此该空应填suffer。

29.C 但是把自己塑造成自己想成为的人非常重要。

30.B 由语境可以推出该空表示“痛苦”,因此应填pains。

31.B 让人尴尬的事大家也会经历,因此该空应填experience。

32.B 由知识可知,大家都在不断地成长,因此该空应填growing up。

33.D 假如你乐观,你所需要的事大概会发生。

34.A 由上文内容可知,老师给了作者鼓励,而这对被鼓励者来讲无疑是一股暖流,因此该空应选A。

35.A 由语境可知,因为作者转变了观念,心情也好了起来,他“忽然”感到阳光非常灿烂,因此该空应填suddenly。

36.B 由主语和宾语之间的逻辑关系可以推出该空表示“克服,战胜”,因此应填got over。

37.C 情绪的改变、自信的恢复让作者不再低头生活而是笑对同学。

38.D 主动举手回答问题是自信的表现,因此该空应填confidently。

39.C 尽管遭遇了失败,作者仍然渴望考上理想的大学。

40.C 过去作者害怕失败,而目前不再害怕了,因此这里表示转折关系,应填but,空后的now与最初形成对比。

41. 答案与分析:C 细则理解题。依据文章第二段最后一句“Mothers and fathers then complained about the incident and were sent a letter by the school saying the teacher,who only worked at the school for one day last week,has been disciplined.”可得出答案。”

42. 答案与分析:C 细则理解题。依据第四段可知当小孩们听到老师说“圣诞节老人并没有”时,使得小孩们非常失望,因此小孩们到家后向爸爸妈妈哭诉。

43. 答案与分析:C 推理判断题。由第二段可知,当小学生们从老师那里听到有关圣诞节老人的事情时,他们变得非常失落,有非常多小孩都哭了。

44. 答案与分析:B 词义猜测题。依据第一段该词所在的句子可知,一提到圣诞节老人小孩们就非常兴奋,当然就会乱哄哄地谈论此事,故选择B项,意为“乱哄哄,嘈杂的”。

45. 答案与分析:C 本题从第一段可知奶奶要我和她一块摘西红柿。理由是我的youthful eyes and quick mind.但从第二段又可知奶奶找西红柿比我快多了,因此可知奶奶的真的目的是为了和孙子在一块。

46. 答案与分析:A 第二段我找奶奶可能会喜欢的西红柿,找到一个熟的,伸手去摘,却摘回另一个。因此可知他非常不擅长干这个活。

47. 答案与分析:A 奶奶需要作者陪她摘西红柿,说不可以确信西红柿是不是已经成熟于是两人一块商量,摘的时候,非常明显奶奶明明非常在行,却仍然要征求作者的建议,作者了解了奶奶的真实意图就朝奶奶笑来回话奶奶。

48. 答案与分析:D 此题可用排除法孙子也没用心学习摘西红柿,排除A项奶奶只为孙子能陪在身边就好了,没提耐心的事,排除B项。孙子目前也没依靠奶奶,因此没涉及独立的事,排除C项。文章第一段最后一句,“奶奶的需要愈来愈强烈”。故选D项。

49. 答案与分析:A 原文第三段说得了解:“大家并不是长相相同的双胞胎,差别甚大。”接着举了白雪公主和灰女孩的两个典型形象来讲明这一点。

50. 答案与分析:D 从第四段可以看出,Katie对Christine持客观评价。

51. 答案与分析:A 姐妹二人彼此间是十分弄清楚的,Christine对Katie的认知正如文中Katie对Christine的熟悉程度一样。

52. 答案与分析:B 人的天分禀性各不相同,各有所长。因此,做好自己才是非常重要的。

53. 答案与分析:B 推理判断题。作者开头就点明,“家”不在于屋子面积的大小,下面引用John Edwards书中对于这个定义的评论,与后面作者对自己童年的回顾,可以推知,在作者看来,只有当大家在屋子里感觉到温暖和舒服时屋子才能称得上“家”。

54. 答案与分析:C 细则理解题。由文中对于书中内容的介绍可知,这本书不是论述房屋,而是对于“啥是家”进行的阐述。

55. 答案与分析:B 推理判断题。本篇文章阐述的是“家”的定义,作者用自己记忆中对童年的回顾来表现“有温情才是家”这一看法,因此对于童年的记忆其目的就是表现自己对家的感情。

56.D 57.B 58.G 59.E 60.A

单词拼写:61.average 62. phenomena 63.endless 64. translated 65. concrete 66.eventually 67.civilization 68. Permanent 69reality 70. controversial 71. exhibition 72. contemporary 73. aggressive 74 ridiculous 75. reputation

短文改错:

It was 9∶20 thatwhen I got to the English Corner.Some were reading some papers,and some were talking while others were listening attentively.SomeoneEveryone was eager to learn from others.So I joined them in their talk.At the first,I was afraid that my English was so goodpoor that I couldn't follow them or make myself understood.I was also afraid someone might laugh at me.But a smiledsmiling face here and an encouraging nod there soon put me at ease.I became bolder and came to speak English with them freefreely.We talked about the situation at home and broadabroad,about our school life,our hobbies and our ideas.We exchanged experiencesexperience in our studies with one another and shareshared views,all in English.I learned a lot and made a lot of friends.

书面表达:

Notice

We are going to have an English-speaking Contest for senior students so as to improve our oral English. It will be held in the auditorium on the 5th floor in the teaching building at 4 p.m. June 9th . Those who want to take part in the contest are supposed to come to sign up at the office of the Students’ Union before May 25th. All the senior students are welcome to join in the contest. The first five winners will be given prizes. Please try your best and get ready in time.

Wish you success!

 
标签: 高二
打赏
 
更多>大智教育相关文章
0相关评论

推荐图文
推荐大智教育
点击排行
网站首页  |  关于我们  |  联系方式  |  使用协议  |  版权隐私  |  网站地图  |  排名推广  |  广告服务  |  网站留言  |  RSS订阅  |  违规举报
智学网-大智教育,好的学习方法与技巧指导,我要自学网站